Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730856152

Amistoso (Int., RC) 730856152 Información oficial sobre el partido 730856152 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Creu de Sant Jordi Alineación oficial del equipo 'Creu de Sant Jordi' en el partido 6 - 2 Klytus' Keepers Alineación oficial del equipo 'Klytus' Keepers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Creu de Sant Jordi Alineación oficial del equipo 'Creu de Sant Jordi' en el partido 4 - 2 Klytus' Keepers Alineación oficial del equipo 'Klytus' Keepers' en el partido
Tiene suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,7 % 6,3 % 21,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Creu de Sant Jordi

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Jordi s'esgargamellaven dempeus per esperonar Giorgio Palamara que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 34 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Després de 40 minuts de partit, Yevhen Lebedinskiy igualava per Jordi en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Corria el minut 76 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Yevhen Lebedinskiy, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Yevhen Lebedinskiy va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 115 Minuto 83 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, George Bularda era molt més ràpid que el defensa Vince Cox. Al minut 83, el jugador de Jordi va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 5 - 2.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Jordi pel centre va donar un gran resultat: el gol de George Bularda va posar el 6 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Jordi va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Yevhen Lebedinskiy en un 1 contra 1 amb el porter Thomas Dickinson, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Yevhen Lebedinskiy va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): Al minut 56 en Frédéric De Vlaming va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Klytus' Keepers

Goles Goles

  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 32 i semblava que Keepers desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Kristian Bennet va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 170 Minuto 38 (Gol de falta): Al minut 38, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Basil Maitland posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alan Butler va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Oz Frederic va fer al minut 41 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alan Butler, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Leo Bailey, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 43 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Keepers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Leo Dunn, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 250 Minuto 85 (Ocasión de falta): Després de 85 minuts, Basil Maitland va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Radosław Pisula el va poder desviar a córner.