Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730854252

Amistoso (RC) 730854252 Información oficial sobre el partido 730854252 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

Danvicmones Alineación oficial del equipo 'Danvicmones' en el partido 1 - 2 Oceans Kibetic F.C. Alineación oficial del equipo 'Oceans Kibetic F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Danvicmones Alineación oficial del equipo 'Danvicmones' en el partido 2 - 1 Oceans Kibetic F.C. Alineación oficial del equipo 'Oceans Kibetic F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Danvicmones

Goles Goles

  • 136 Minuto 90 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Jerónimo Guasp encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Rogèr Rico Reyes anotar per a Danvicmones el 1 - 2. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 26 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Maciej Szlachetka va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): Maciej Szlachetka quasi dona a Danvicmones l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Manuel Melo va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Diego Alejandro Nardi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Danvicmones se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Diego Alejandro Nardi del Danvicmones ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Juan Manuel Melo va estar a punt de marcar al minut 91 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jakub Albl.

Oceans Kibetic F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Alberto Espalza que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Antonio Salaorni va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Ignacio Soto Medina va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Stefano Caggiula, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kibetic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Htet Bo Bo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 280 Minuto 73 (Ocasión de falta): Stefano Caggiula va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Andrzej Miraszewski que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Htet Bo Bo de Kibetic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Soto Medina de Kibetic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.