Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730852015

Amistoso (Int.) 730852015 Información oficial sobre el partido 730852015 en Hattrick

03.04.2024 14:00:00

SC Opava Alineación oficial del equipo 'SC Opava' en el partido 0 - 7 P.C.N. Alineación oficial del equipo 'P.C.N.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
SC Opava Alineación oficial del equipo 'SC Opava' en el partido 0 - 5 P.C.N. Alineación oficial del equipo 'P.C.N.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Opava

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Abdelmannane El-Andalossi i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Opava, però el xut de Milan Halva va sortir bastant desviat.

P.C.N.

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Amb 17 minuts jugats, Felipe Cima de P.C.N. va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Felipe Cima, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Luis Núñez Chacón la va convertir en gol amb un remat de cap en Chorche Martín Domínguez tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 35 el marcador es va actualitzar: 0 - 3.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, un xut de Francisco Alberto Serrano-Suñer des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Luis Núñez Chacón va augmentar l'avantatge de P.C.N. a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Daniel Izaza va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 58, i va fer pujar el 0 - 6 per a P.C.N..
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del P.C.N. van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antonio Luis Calser va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 7 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Opava. La jugada d'estratègia del P.C.N. per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Felipe Fontanete va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Anaitz Rojo de P.C.N. va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 55 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Julio Elies Junior de P.C.N. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.