Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730851743

Amistoso (Int.) 730851743 Información oficial sobre el partido 730851743 en Hattrick

03.04.2024 11:45:00

Sanitizer C.F. Alineación oficial del equipo 'Sanitizer C.F.' en el partido 0 - 1 LIBURNIJA f.c. Alineación oficial del equipo 'LIBURNIJA f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sanitizer C.F. Alineación oficial del equipo 'Sanitizer C.F.' en el partido 2 - 1 LIBURNIJA f.c. Alineación oficial del equipo 'LIBURNIJA f.c.' en el partido
Tiene mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,1 % 19,9 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanitizer C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Samuel Enumah quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Sani enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Sani va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Adekunle Ikhide la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Farough Torkashvand va estar a punt de marcar al minut 82 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Peter Ikpem de Sani es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.

LIBURNIJA f.c.

Goles Goles

  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): Pramote Srinumpha va marcar al minut 20 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): 关 (Guan) 如财 (Rucai) quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ufot Chukwu, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 289 Minuto 39 (Ocasión evento especial): 关 (Guan) 如财 (Rucai) va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 39, però no s'esperava que en Eduardo Kiehl, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, 关 (Guan) 如财 (Rucai) va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ufot Chukwu va estar atent i va desviar la pilota a córner.