Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730851649

Amistoso (Int., RC) 730851649 Información oficial sobre el partido 730851649 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

ReaL QadiS CF Alineación oficial del equipo 'ReaL QadiS CF' en el partido 0 - 3 Lubonieczek Alineación oficial del equipo 'Lubonieczek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ReaL QadiS CF Alineación oficial del equipo 'ReaL QadiS CF' en el partido 0 - 1 Lubonieczek Alineación oficial del equipo 'Lubonieczek' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ReaL QadiS CF

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 40 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Joaquín Melendi va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Daniël Verbaan. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): ReaL QadiS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 43, però Jesús Barrero va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ReaL QadiS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jesús Barrero, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 65 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jesús Barrero, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ReaL QadiS, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Jesús Barrero va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Barrero de ReaL QadiS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lubonieczek

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Arne Schambach va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 30, en Caspar ten Tije la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Daniël Verbaan que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Al minut 79 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Luboniecze, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Edgardo Guzmán va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Juan José Ilorobeitia va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Martín Calero, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Salva Tolosán va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 64, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 284 Minuto 66 (Ocasión de penalti): Edgardo Guzmán de Luboniecze va fallar un penal al minut 66. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després de 75 minuts, Salva Tolosán va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Óscar Eugui va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arne Schambach de Luboniecze es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.