Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730851100

Amistoso (RC) 730851100 Información oficial sobre el partido 730851100 en Hattrick

04.04.2024 00:50:00

América de cali f.c. Alineación oficial del equipo 'América de cali f.c.' en el partido 3 - 1 Frejcons Colombia Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Frejcons Colombia Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
América de cali f.c. Alineación oficial del equipo 'América de cali f.c.' en el partido 2 - 0 Frejcons Colombia Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Frejcons Colombia Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

América de cali f.c.

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): En Dariusz Szyndzielosz entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al América, un peu providencial d'en Orlando Maese va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Luis Losada va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Mariano Porta, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): América per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 71, quan Dariusz Szyndzielosz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Mariano Porta va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 75 (Ocasión de falta): Amb 75 minuts disputats, Mariano Porta gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ramiro Gamboa va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Diego Martínez Rico de América va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Mariano Porta anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a América.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de América Carlos Hernán Blanco no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ramiro Gamboa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de América, Emmanuel Cuartas, col·locà la pilota just a les mans d'en Ramiro Gamboa. El marcador: 3 - 1.

Frejcons Colombia Futbol Club

Goles Goles

  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Julio Daniel Gamuza, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 44.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Carlos Armando Aguirre va fer una jugada per la banda esquerra, però Emmanuel Cuartas va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 102 (Ocasión por la izquierda): Es duien 102 minuts de partit jugats quan Jesús Martínez va estar a punt de posar per davant a frecol F.C amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Emmanuel Cuartas va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Armando Aguirre.
  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fabio Garnica de frecol F.C amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jesús Martínez va xutar fora per a frecol F.C, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de frecol F.C Víctor Hugo Najar, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Emmanuel Cuartas. El marcador continuava 2 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Bernardo Rojas xutant per a frecol F.C va fer anar la pilota just on la volia, però Emmanuel Cuartas, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ramiro Gamboa de frecol F.C va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.