Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730849911

Amistoso (Int.) 730849911 Información oficial sobre el partido 730849911 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido 1 - 2 1.KPZ Pustošivý Tajgonauti Alineación oficial del equipo '1.KPZ Pustošivý Tajgonauti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido 1 - 3 1.KPZ Pustošivý Tajgonauti Alineación oficial del equipo '1.KPZ Pustošivý Tajgonauti' en el partido
Tiene un resultado normal 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guapito en la Red

Goles Goles

  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Alejandro 'Galgo' Vigata va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Thom 'Trabuco' Blaauw, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Agustín Miguel.

1.KPZ Pustošivý Tajgonauti

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 22, quan Dominik Slovák va posar els visitants Tajgonauti per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Tajgonauti va ser finalitzada des de l'esquerra per Jiří Pavlis al minut 73. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Tomáš Charouz de Tajgonauti, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 16, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ctibor Jurda ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tajgonauti que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tomáš Charouz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Ctibor Jurda va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 67, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mario 'el Gato' Bellomo va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jasper Herrlitz de Tajgonauti va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.