Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730849334

Amistoso (Int., RC) 730849334 Información oficial sobre el partido 730849334 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

MUTIS POR EL FORO Alineación oficial del equipo 'MUTIS POR EL FORO' en el partido 5 - 4 BVB Gons Alineación oficial del equipo 'BVB Gons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
MUTIS POR EL FORO Alineación oficial del equipo 'MUTIS POR EL FORO' en el partido 7 - 1 BVB Gons Alineación oficial del equipo 'BVB Gons' en el partido
Tiene mala suerte 6.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MUTIS POR EL FORO

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gons. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Romeu da Escravitude la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del MUTIS es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 4.
  • 103 Minuto 42 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Jordi Peña Bermudo va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.
  • 112 Minuto 60 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Romeu da Escravitude va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 60.
  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): En Rayco Cerdeño va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jordi Peña Bermudo la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 4 - 4 al marcador.
  • 122 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alex Husaru de MUTIS aconseguir un gol al minut 90 que posava per davant els locals: 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Rayco Cerdeño no va entrar per centímetres.
  • 214 Minuto 43 (Ocasión de penalti): MUTIS tenia un penal al seu favor al minut 43, però el porter va aturar el xut de Rayco Cerdeño amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Halfdan Karlsen, t'estimo!!!''

BVB Gons

Goles Goles

  • 162 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 12 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Adrian-Cristian Mitrea de Gons marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Adrian-Cristian Mitrea que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Gons.
  • 106 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Giorgio Roncari sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 38 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 3 al marcador.
  • 174 Minuto 67 (Gol de penalti): En Adrian-Cristian Mitrea va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 3 - 4 al minut 67. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Giorgio Roncari, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Gons va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 237 Minuto 55 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adalberto Manha va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Adrian-Cristian Mitrea va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Gons quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Awkiyupanki Pardo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.