Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730848220

Amistoso (Int.) 730848220 Información oficial sobre el partido 730848220 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

egurrean Alineación oficial del equipo 'egurrean' en el partido 3 - 3 FC Bielany W-wa Alineación oficial del equipo 'FC Bielany W-wa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
egurrean Alineación oficial del equipo 'egurrean' en el partido 4 - 1 FC Bielany W-wa Alineación oficial del equipo 'FC Bielany W-wa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

egurrean

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Juan Melida va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 43.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Juan Carlos Sola va donar a egurrean un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Eduard Martre de egurrean va aconseguir igualar el partit al minut 89, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Juan Carlos Sola va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 6, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El jugador de egurrean Augusto Marroquín quasi va assolir l'empat al minut 81 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

FC Bielany W-wa

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, Bielany es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Lakis Chatzisavvas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 108 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible (general)): Władysław Knobelsdorf de Bielany va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Jędrzej Hołowienko que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 2 al marcador.
  • 105 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Władysław Knobelsdorf va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Jędrzej Hołowienko va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Bielany posava el marcador 2 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Bielany va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sobiesław Skutnik es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Jędrzej Hołowienko quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de İlyas Mensur, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bielany a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ambroży Strąg va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Silviu Râmba de Bielany va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.