Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730847950

Amistoso (Int.) 730847950 Información oficial sobre el partido 730847950 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

At Madrid C.F Alineación oficial del equipo 'At Madrid C.F' en el partido 2 - 2 Boyz from Hell Alineación oficial del equipo 'Boyz from Hell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
At Madrid C.F Alineación oficial del equipo 'At Madrid C.F' en el partido 3 - 0 Boyz from Hell Alineación oficial del equipo 'Boyz from Hell' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At Madrid C.F

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 30, Gabriel Castropol de Madrid empatava el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, Madrid aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Luis Rodríguez va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Memati Som va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Madrid va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Sergio Arriazu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Madrid va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Médérick Daveau en un 1 contra 1 amb el porter Dominik Váradi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 43, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Sergio Arriazu sempre els tira per la dreta i en Dominik Váradi, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Memati Som quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Memati Som hauria d'haver estat gol al minut 68 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Sergio Arriazu va estar a punt de marcar al minut 76 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gabriel Castropol va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Boyz from Hell

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Lajos Lőrincz de Boyz va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Boyz el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gergő Ludányi va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): Máté Fülöp hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en László Acsády havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Gergő Ludányi de Boyz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en László Acsády.