Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730847800

Amistoso (Int., RC) 730847800 Información oficial sobre el partido 730847800 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

vaqueta Alineación oficial del equipo 'vaqueta' en el partido 0 - 5 AS Groville FC Alineación oficial del equipo 'AS Groville FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
vaqueta Alineación oficial del equipo 'vaqueta' en el partido 1 - 3 AS Groville FC Alineación oficial del equipo 'AS Groville FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vaqueta

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 36 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 36 amb una falta ben llançada per en Halil İbrahim Itri, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Conchello.

AS Groville FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Groville van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Thomas Corbineau va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, Thomas Bonzon va augmentar l'avantatge de Groville a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 34 de partit va donar a Groville l'avantatge per 0 - 3. Yannik Redoute en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 58 (Gol de penalti): Groville va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Costante Lastrico va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Costante Lastrico de Groville l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 39 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 39 per Costante Lastrico va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Costante Lastrico després de 42 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Prasert Patarajareon va poder desviar-lo a córner.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Groville sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Maurice Prigent, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 60 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Thomas Bonzon al minut 61, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Antony Durand es va quedar sol davant del porter, al minut 70. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.