Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730847380

Amistoso (Int.) 730847380 Información oficial sobre el partido 730847380 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Spidey Team Alineación oficial del equipo 'Spidey Team' en el partido 3 - 1 Rödskägg Alineación oficial del equipo 'Rödskägg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spidey Team Alineación oficial del equipo 'Spidey Team' en el partido 2 - 0 Rödskägg Alineación oficial del equipo 'Rödskägg' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spidey Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rödskägg. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gastón Fernández la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Spidey es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 27.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Vladimiro Sánchez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 134 Minuto 62 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Spidey al minut 62, que va llançar ajustat al pal en Javier Aliart. 3 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Kiko Blanco, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Spidey ho intentava per la dreta per mitjà de Yesid Muñoz Hidalgo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Guim Llorens es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Rödskägg

Goles Goles

  • 153 Minuto 56 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Rödskägg seguien lluitant fins al final. Al minut 56, fruit d'aquests esforços, Walid El Kafrawy va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Andrej Landland quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Rutger Van de Logt va deixar a Vladimiro Sánchez assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Walid El Kafrawy va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sava Kondić de Rödskägg la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.