Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730846936

Amistoso (Int.) 730846936 Información oficial sobre el partido 730846936 en Hattrick

02.04.2024 20:20:00

Imperialis Alineación oficial del equipo 'Imperialis' en el partido 0 - 3 Absalon FC Alineación oficial del equipo 'Absalon FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Imperialis Alineación oficial del equipo 'Imperialis' en el partido 2 - 1 Absalon FC Alineación oficial del equipo 'Absalon FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imperialis

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Adrien Koneth va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Imperialis.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tomi Vartiainen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Imperialis va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Janne Sytelä va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andrieu Turiella.

Absalon FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 50 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Gunnar Ravnholt va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Fateh Chentir va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 140 Minuto 88 (Gol de contra de falta): El contraatac de Absalon va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Raúl Chanteiro va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Absalon van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 15, però el xut de Óscar Gortázar des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Jeremi Wygocki de Absalon, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Georgi Ermenkov de Absalon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sancho Moral de Absalon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.