Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730846698

Amistoso (Int.) 730846698 Información oficial sobre el partido 730846698 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

TurboGladiadores Alineación oficial del equipo 'TurboGladiadores' en el partido 4 - 4 Nueva Luna FC Alineación oficial del equipo 'Nueva Luna FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
TurboGladiadores Alineación oficial del equipo 'TurboGladiadores' en el partido 5 - 2 Nueva Luna FC Alineación oficial del equipo 'Nueva Luna FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TurboGladiadores

Goles Goles

  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 21 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Rick Clooney. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 29, Delcho Hristov de Turbo-G empatava el partit: 2 - 2.
  • 103 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els seguidors del Turbo-G van tornar a saltar d'alegria al minut 81. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Jordi Fornari que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 4.
  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Rick Clooney va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Turbo-G empatava el partit, 4 a 4, al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Delcho Hristov del Turbo-G ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Nueva Luna FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 24 minuts Adil Kuvvet va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): En Andrés Marcelo Maidana donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 25 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Nueva va ser finalitzada des de l'esquerra per Nery Alberto Ríos al minut 54. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, Andrés Marcelo Maidana va augmentar l'avantatge de Nueva a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 1 (Ocasión evento especial): En Adil Kuvvet, al minut 1 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Francisco Jesús Peláez el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Gonzalo Amarilla, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kyoo-Tae Han no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Nueva que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Daniel Sánchez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Nueva quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Daantje Coret va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Sánchez de Nueva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Daniel Sánchez de Nueva es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 77.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Juan Hamid de Nueva va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.