Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730846499

Amistoso (Int.) 730846499 Información oficial sobre el partido 730846499 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

C.D. Castro Del Río Alineación oficial del equipo 'C.D. Castro Del Río' en el partido 2 - 1 KS Błędowice Alineación oficial del equipo 'KS Błędowice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D. Castro Del Río Alineación oficial del equipo 'C.D. Castro Del Río' en el partido 1 - 3 KS Błędowice Alineación oficial del equipo 'KS Błędowice' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,6 % 5,8 % 73,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Castro Del Río

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Castro prenia la batuta de l'encontre al minut 21, quan en Junior Wirikom va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Castro pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alberto Cadalla va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 24 (Ocasión de falta): Al minut 24, Laro Pajareles gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Fernando Nicolás va fer al minut 75 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ady Herr, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Błędowice. La jugada d'estratègia del Castro per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Junior Wirikom va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

KS Błędowice

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ryszard Drózd la va rematar Stephan Zauner amb una magnífica volea que va fer pujar per a Błędowice el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Witold Cichosz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ryszard Duszyk va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 81, en un 1 contra 1 amb el porter, però Adrian-Constantin Omer va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Roman Osyra des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stephan Zauner.