Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730846274

Amistoso 730846274 Información oficial sobre el partido 730846274 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Sporting Ceitil Alineación oficial del equipo 'Sporting Ceitil' en el partido 1 - 3 Dynamo de Bicicleta Alineación oficial del equipo 'Dynamo de Bicicleta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Ceitil Alineación oficial del equipo 'Sporting Ceitil' en el partido 0 - 2 Dynamo de Bicicleta Alineación oficial del equipo 'Dynamo de Bicicleta' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Ceitil

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Després de 27 minuts de partit, Víctor Caldevilla igualava per Sporting en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Eduardo Etxegarai va deixar a Domènec Lloses assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Josep Maria Torrens va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Robin van der Veen va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduardo Etxegarai de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Dynamo de Bicicleta

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Bicicleta va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 19. Eustachiusz Łubkowski va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marcello Bonut va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al 79 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Bicicleta augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Domènec Lloses es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 17 (Ocasión de falta): Altxu Artazkotz va xutar magistralment una falta al minut 17 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Eustachiusz Łubkowski després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gustaw Klauza va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 85 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Marcello Steeman al minut 85.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andy Senseman de Bicicleta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.