Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730846150

Amistoso (Int.) 730846150 Información oficial sobre el partido 730846150 en Hattrick

03.04.2024 13:30:00

Sunville Alineación oficial del equipo 'Sunville' en el partido 0 - 3 Caballero Templario Alineación oficial del equipo 'Caballero Templario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Sunville Alineación oficial del equipo 'Sunville' en el partido 1 - 8 Caballero Templario Alineación oficial del equipo 'Caballero Templario' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sunville

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13, Lachezar Mangalski quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, Iosif Fissas va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Heigo Allikvee hauria d'haver estat gol al minut 58 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Gautier Batsleer no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Briek Maquet de Sunville va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Caballero Templario

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador de Caballero Sebastián Nocua va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 4 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Erkan Paytak va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Erkan Paytak va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 79, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Caballero, mentre ja celebrava el 0 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Juan Santolalla de Caballero va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 10 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 34 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 34 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juan Santolalla després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Lucas 'el condor' Condori va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Juan Santolalla al minut 78.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Fausto Bertinelli quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lucas 'el condor' Condori, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Santolalla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.