Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730845890

Amistoso (Int.) 730845890 Información oficial sobre el partido 730845890 en Hattrick

02.04.2024 20:30:00

Atletico Bat Yam Alineación oficial del equipo 'Atletico Bat Yam' en el partido 2 - 2 Uchawi wa mchawi Alineación oficial del equipo 'Uchawi wa mchawi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atletico Bat Yam Alineación oficial del equipo 'Atletico Bat Yam' en el partido 2 - 3 Uchawi wa mchawi Alineación oficial del equipo 'Uchawi wa mchawi' en el partido
Tiene un resultado normal 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,4 % 34,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Bat Yam

Goles Goles

  • 124 Minuto 27 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 27 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Augusto Rodríguez llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Bat Yam pel centre va donar un gran resultat: el gol de Skjold Bernstein va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Pękosław Brzuchalski va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Augusto Rodríguez, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Quentin Wade una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Carmine Fasiol va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Kyle Grant va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Pękosław Brzuchalski va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Al minut 78, Anthony Ruddock de Bat Yam va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Uchawi wa mchawi

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Uchawi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antonio Astolfi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 77 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Uchawi. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Antonio Astolfi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, un refús desafortunat de Liran Kremberg, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Camillo Giulivo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Camillo Giulivo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Piero Haj de Uchawi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.