Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730845162

Amistoso (Int., RC) 730845162 Información oficial sobre el partido 730845162 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Atletico Turuel Alineación oficial del equipo 'Atletico Turuel' en el partido 2 - 5 Parthenope FC Alineación oficial del equipo 'Parthenope FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Turuel Alineación oficial del equipo 'Atletico Turuel' en el partido 1 - 1 Parthenope FC Alineación oficial del equipo 'Parthenope FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,6 % 36,8 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Turuel

Goles Goles

  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Atletico s'esgargamellaven dempeus per esperonar Miguel Cuerno que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 82 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 138 Minuto 93 (Gol evento especial extremo + rematador): En Vicente Morón va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Miguel Lagares la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 103 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Atletico, l'equip va recuperar la pilota al minut 103 i va contraatacar. En Aztiri Soloeta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Manolo Fagoaga de Atletico va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Atletico, Vicente Morón, col·locà la pilota just a les mans d'en Martin Sacke. El marcador: 2 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Iván Arzalluz va xutar fora per a Atletico, el marcador es va quedar igual: 2 - 4, ja es veia a venir!

Parthenope FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): Amb 31 minuts jugats, Alessandro Marchegiani de Parthenope va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 162 Minuto 94 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 94, quan Prodromos Karamountanis va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de 和博 (Kazuhiro) 末木 (Sueki) després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Daniele Panerati va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alessandro Marchegiani de Parthenope va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 101 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Alessandro Marchegiani de Parthenope per doble groga al minut 101.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Parthenope, Olli Ritaranta, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Gabriele De Lucia anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 4 per a Parthenope.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Rosario Bonifaci va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 5.