Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730844635

Amistoso (Int., RC) 730844635 Información oficial sobre el partido 730844635 en Hattrick

03.04.2024 07:00:00

HaiDianDao Alineación oficial del equipo 'HaiDianDao' en el partido 3 - 5 Quei bravi ragazzi Alineación oficial del equipo 'Quei bravi ragazzi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
HaiDianDao Alineación oficial del equipo 'HaiDianDao' en el partido 1 - 3 Quei bravi ragazzi Alineación oficial del equipo 'Quei bravi ragazzi' en el partido
Tiene suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HaiDianDao

Goles Goles

  • 120 Minuto 37 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en 蔡 (Cai) 双源 (Shuangyuan) al minut 37, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al HaiDianDao i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de HaiDianDao van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en 蔡 (Cai) 双源 (Shuangyuan).
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Leonel Ernesto Paredes va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, HaiDianDao, al minut 42. El marcador va canviar a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Plamen Genev va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de HaiDianDao que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Quei bravi ragazzi

Goles Goles

  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): En Rene Spreitzer va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Diego Usai la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.
  • 153 Minuto 57 (Gol por la derecha): QBR van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 57 quan Jonathan Minne sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): QBR van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 76, quan Angelo Fabrizio va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): QBR agafava avantatge al minut 87 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Valerio Panucci amb mestria.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jonathan Minne de QBR l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 5 al minut 88 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Angelo Fabrizio ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Rene Spreitzer va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però 葛 (Ge) 川贤 (Chuanxian) va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Gianluca Carlo Angarola va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter 葛 (Ge) 川贤 (Chuanxian) no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gabriele Paoni de QBR es va guanyar la targeta groga merescudament.