Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730843501

Amistoso (Int.) 730843501 Información oficial sobre el partido 730843501 en Hattrick

02.04.2024 22:45:00

WormHole Alineación oficial del equipo 'WormHole' en el partido 0 - 4 Los Galakktikos Alineación oficial del equipo 'Los Galakktikos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
WormHole Alineación oficial del equipo 'WormHole' en el partido 0 - 5 Los Galakktikos Alineación oficial del equipo 'Los Galakktikos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WormHole

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del WormHole sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ferran Alabedra, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 53 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 206 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Evgeniy Kulyabin va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 289 Minuto 71 (Ocasión evento especial): En Juan Manuel 'Fumantino' Sisa va fer una ràpida incursió al minut 71, però en Pepe Sotolongo no va tenir cap problema per aturar-lo.

Los Galakktikos

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juan Camilo Arévalo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Sridhar Vaidyan va augmentar l'avantatge de Galakktikos a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 55, Galakktikos va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Nour Sannene.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Eldon Struycken de Galakktikos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Sridhar Vaidyan va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 10, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Rickard Oxell va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Juan Camilo Arévalo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Juan Camilo Arévalo al minut 52, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, el Galakktikos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Juan Camilo Arévalo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nour Sannene de Galakktikos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.