Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730843268

Amistoso (Int.) 730843268 Información oficial sobre el partido 730843268 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

ToKaPeLoTaS Alineación oficial del equipo 'ToKaPeLoTaS' en el partido 2 - 3 NDT TEAM Alineación oficial del equipo 'NDT TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ToKaPeLoTaS Alineación oficial del equipo 'ToKaPeLoTaS' en el partido 0 - 3 NDT TEAM Alineación oficial del equipo 'NDT TEAM' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ToKaPeLoTaS

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Ralph Arnauer sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Tore Borgdahl que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de ToKaPeLoTaS el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ananta Khanal va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 19 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en David Sut va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Chris Happe, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xavier Camps de ToKaPeLoTaS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

NDT TEAM

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Joaquim Mouton va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 30.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): TEAM va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 40. Kevin Peake va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Géza Gere de TEAM va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Louis Marec va estar a punt de posar per davant a TEAM amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Francisco Antonio Benlliure va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): TEAM va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Francisco Antonio Benlliure va desviar el xut final de Adnan Nacer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Adnan Nacer al minut 77, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kevin Peake de TEAM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.