Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730842254

Amistoso (Int.) 730842254 Información oficial sobre el partido 730842254 en Hattrick

02.04.2024 20:20:00

FC Cross-Country Runners Alineación oficial del equipo 'FC Cross-Country Runners' en el partido 2 - 1 viatoreño Alineación oficial del equipo 'viatoreño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Cross-Country Runners Alineación oficial del equipo 'FC Cross-Country Runners' en el partido 3 - 1 viatoreño Alineación oficial del equipo 'viatoreño' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,8 % 5,2 % 20,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Cross-Country Runners

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jasu Jokinen va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 26.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 60 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de CCR. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Jasu Jokinen xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lukas Hurme va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Rafael García Arroba va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Harri Kilpala va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): CCR va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juha-Petteri Eskelinen en un 1 contra 1 amb el porter Rafael García Arroba, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Jasu Jokinen gairebé va marcar per a CCR des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Timo Krigsman gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rafael García Arroba va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Saku Kankkunen de CCR va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

viatoreño

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a viatoreño prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Mito Nekov.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): Ignacio Biarge quasi marca en una jugada assajada de córner que Iulian Tiugan havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 70, en un 1 contra 1 amb el porter, però Eljas Suonio va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Iulian Tiugan des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marek Zemek de viatoreño es va guanyar la targeta groga merescudament.