Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730842226

Amistoso 730842226 Información oficial sobre el partido 730842226 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Blanes-Llampec FC Alineación oficial del equipo 'Blanes-Llampec FC' en el partido 0 - 2 Aqua di Gio Alineación oficial del equipo 'Aqua di Gio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Blanes-Llampec FC Alineación oficial del equipo 'Blanes-Llampec FC' en el partido 2 - 0 Aqua di Gio Alineación oficial del equipo 'Aqua di Gio' en el partido
Tiene mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blanes-Llampec FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Blanes-Llampec per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Josep Maria Frau, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Maiol Masià va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Modesto Para va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Blanes-Llampec Maiol Masià quasi va assolir l'empat al minut 28 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 62 minuts, en Renat Parareda no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Blanes-Llampec va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 76 que Mauro De Checchi no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Terencio Portela de Blanes-Llampec amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Aqua di Gio

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Gio agafava avantatge al minut 7 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ortlieb Rocha amb mestria.
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alvar Tjädersjö de Gio va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, el Gio va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Vikram Patel s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alvar Tjädersjö. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.