Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730841823

Amistoso (Int.) 730841823 Información oficial sobre el partido 730841823 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Thomas Ripley Hits Alineación oficial del equipo 'Thomas Ripley Hits' en el partido 1 - 3 Sparta Sparta Alineación oficial del equipo 'Sparta Sparta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Thomas Ripley Hits Alineación oficial del equipo 'Thomas Ripley Hits' en el partido 2 - 1 Sparta Sparta Alineación oficial del equipo 'Sparta Sparta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,3 % 14,8 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thomas Ripley Hits

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 17 gràcies a la jugada de José Cubero Arévalo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Mozart Alencar va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Giovanni Luraschi rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Sparta Sparta

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Timo Biebrich que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Hans Ulrich Wienen quedar desmarcat i marcar per a Sparta al minut 33. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 73 de partit va donar a Sparta l'avantatge per 1 - 3. Sebastian Kalan en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Sebastian Kalan va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Yves Delplanque es va quedar sol davant del porter, al minut 52. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.