Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730841070

Amistoso (Int., RC) 730841070 Información oficial sobre el partido 730841070 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Emancipados C.F. Alineación oficial del equipo 'Emancipados C.F.' en el partido 1 - 4 A.C. Milanese Alineación oficial del equipo 'A.C. Milanese' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Emancipados C.F. Alineación oficial del equipo 'Emancipados C.F.' en el partido 3 - 0 A.C. Milanese Alineación oficial del equipo 'A.C. Milanese' en el partido
Tiene mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Emancipados C.F.

Goles Goles

  • 101 Minuto 50 (Gol por el centro): El Emancipados no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Bernat Bachs es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 3 (Ocasión de penalti): En Manuel Ángel Tarruella va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 3, però el porter visitant Mauro Zamperin el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Manuel Ángel Tarruella va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Bernat Bachs de Emancipados va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 44, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Sergio Sastre Martin hauria d'haver estat gol al minut 48 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

A.C. Milanese

Goles Goles

  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gianluca Carlo Saponaro va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 44.
  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Gianluca Carlo Saponaro de AC Mila va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Francesco Campetella de AC Mila l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 65 de partit.
  • 180 Minuto 77 (Gol de falta): Francesco Campetella va incrementar l'avantatge a 1 - 4 per a AC Mila gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): AC Mila va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 43, quan Francesco Campetella va quedar-se sol davant el porter Anter Urigoiti, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, el AC Mila va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jody Caffaro s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gianluca Carlo Saponaro de AC Mila la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.