Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730841005

Amistoso (Int.) 730841005 Información oficial sobre el partido 730841005 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Solumbele Alineación oficial del equipo 'Solumbele' en el partido 0 - 4 Interlokomotiv Alineación oficial del equipo 'Interlokomotiv' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Solumbele Alineación oficial del equipo 'Solumbele' en el partido 2 - 2 Interlokomotiv Alineación oficial del equipo 'Interlokomotiv' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 35,9 % 35,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Solumbele

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Roberto Borgo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Solumbele per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Tidiane Mane va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Joaquín Hazas va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Stijn Holsappel no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gilberto d'Orey de Solumbele va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Interlokomotiv

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): Pietro Zamperetti va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Interlokomotiv.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Dimitri Cobessi va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): Jyri Åberg va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Kami Koskitalo, que no va fallar i va marcar el 0 - 3.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Interlokomotiv per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 89. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Mitri Haataja. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Interlokomotiv va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Mitri Haataja va quedar-se sol davant el porter Eloi Mercader, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, un refús desafortunat de Eloi Mercader, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mitri Haataja no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Mitri Haataja quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Eloi Mercader, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Pèire Gràcia va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, el Interlokomotiv va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Mitri Haataja s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Dimitri Cobessi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després de 79 minuts, Sławomir Kliber va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Eloi Mercader va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Eloi Mercader va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sławomir Kliber, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): Al minut 58 en Pèire Gràcia va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.