Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730841003

Amistoso (Int.) 730841003 Información oficial sobre el partido 730841003 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Getazulón Alineación oficial del equipo 'Getazulón' en el partido 2 - 2 borlebrok Alineación oficial del equipo 'borlebrok' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Getazulón Alineación oficial del equipo 'Getazulón' en el partido 5 - 1 borlebrok Alineación oficial del equipo 'borlebrok' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Getazulón

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats van embogir quan en Manel Hazas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Getazulón.
  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Cosme Porras va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Luis Toro Calderón! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Getazulón ho intentava per la dreta per mitjà de Luis Toro Calderón, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 210 Minuto 68 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Manel Hazas quasi empata el partit per a Getazulón, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

borlebrok

Goles Goles

  • 161 Minuto 63 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 63 minuts Adélcio Coury va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): borlebrok va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Julijonas Cesionis, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Adélcio Coury que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Jorge Ortuzar quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Arne Nordtveit al minut 35 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jorge Ortuzar. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Per Ludvik Aune de borlebrok va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arne Nordtveit de borlebrok la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.