Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730840986

Amistoso (Int.) 730840986 Información oficial sobre el partido 730840986 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Els Arreplegats Alineación oficial del equipo 'Els Arreplegats' en el partido 4 - 1 Real Hawkeye Alineación oficial del equipo 'Real Hawkeye' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Els Arreplegats Alineación oficial del equipo 'Els Arreplegats' en el partido 4 - 0 Real Hawkeye Alineación oficial del equipo 'Real Hawkeye' en el partido
Tiene un resultado normal 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Arreplegats

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): En Vítor Cardoso Lopes entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Arreplegats, un peu providencial d'en Manuel Ángel Villandiego va situar el 1-1 al panell digital.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador Benartemi Osuna de Arreplegats, després de 35 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 130 Minuto 62 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Jaanek Ruus va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 62 el resultat passava a ser de 3 - 1.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Manuel Ángel Villandiego va incrementar l'avantatge de Arreplegats amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 25 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Jaanek Ruus quasi empata el partit al minut 25, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 232 Minuto 46 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Vecino Capitán, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Davide Puggioli al minut 52 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Uri Fornas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Real Hawkeye

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): RHW agafava avantatge al minut 7 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Paul Ilioaia amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 37 (Ocasión de falta): El jugador visitant Boris Metzger va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 37 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.