Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730840945

Amistoso (Int., RC) 730840945 Información oficial sobre el partido 730840945 en Hattrick

03.04.2024 09:30:00

Rapid Simmering Alineación oficial del equipo 'Rapid Simmering' en el partido 2 - 3 Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rapid Simmering Alineación oficial del equipo 'Rapid Simmering' en el partido 0 - 2 Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido
Tiene suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid Simmering

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Simmering van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Christof Scharinger.
  • 112 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50 del partit, el jugador Oliver Resl de Simmering va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Simmering va anar a parar a la dreta de l'atac on en Oliver Resl, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Robert Lehner va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Simmering que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Atlético Castellote

Goles Goles

  • 160 Minuto 15 (Gol de falta): Castellote, al minut 15, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Timmy Simon.
  • 108 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Yannick Braspenning és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en José María Gracia perquè aconseguís el 1 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): Castellote agafava avantatge al minut 64 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Timmy Simon amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Jaoriziky Ramiaramanana quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Daniel Mora Martín ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Timmy Simon va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Yannick Braspenning es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.