Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730840800

Amistoso (Int., RC) 730840800 Información oficial sobre el partido 730840800 en Hattrick

03.04.2024 08:00:00

Eye of the istanbul Alineación oficial del equipo 'Eye of the istanbul' en el partido 0 - 2 Young Boys de MOUN Alineación oficial del equipo 'Young Boys de MOUN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eye of the istanbul Alineación oficial del equipo 'Eye of the istanbul' en el partido 1 - 1 Young Boys de MOUN Alineación oficial del equipo 'Young Boys de MOUN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 22,8 % 50,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eye of the istanbul

Young Boys de MOUN

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 23, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Klaus Schossau es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 139 Minuto 47 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Jozef Brziak van servir per superar a l'últim defensor, en Helge Eutermoser. Tot va acabar amb el 0 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de MOUN cantant "Jozef Brziak selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): MOUN van sortir al contraatac al minut 15, però Firmino Miguel Costa va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Darren Bertram que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 240 Minuto 18 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el MOUN sortien al contraatac. La falta llançada per Paul Marlier va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MOUN va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jozef Brziak va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Célestin Loizeau va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.