Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730840663

Amistoso (Int., RC) 730840663 Información oficial sobre el partido 730840663 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

CRISPR-Cas9 Alineación oficial del equipo 'CRISPR-Cas9' en el partido 4 - 2 Lok Hanau Alineación oficial del equipo 'Lok Hanau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CRISPR-Cas9 Alineación oficial del equipo 'CRISPR-Cas9' en el partido 2 - 0 Lok Hanau Alineación oficial del equipo 'Lok Hanau' en el partido
Tiene suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CRISPR-Cas9

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): CRISPR-Cas9 prenia la batuta de l'encontre al minut 5, quan en Caupolicán Palma va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Taneli Hänninen va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Carl Blainville es va introduir dins la defensa central al minut 62, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): Taneli Hänninen va augmentar la diferència de CRISPR-Cas9 a 4 - 2 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El CRISPR-Cas9 ho intentava per la dreta per mitjà de Caupolicán Palma, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip CRISPR-Cas9 Dimitris Fanikos quasi marca al minut 36 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en 汤 (Tang) 康轩 (Kangxuan) l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Salvador Cabestany va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 77 podia haver acabat en gol, però Caupolican Pizarro va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Matshidiso Ramotshabe va enviar un xut des de 40 metres al minut 84, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Carl Blainville es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Grégory Gallerand de CRISPR-Cas9 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lok Hanau

Goles Goles

  • 154 Minuto 71 (Gol de penalti): Al minut 71 els visitants van aconseguir el 3 - 1 quan Ole Humburg va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Un mica després, Ole Humburg de Hanau va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Hasan Erçil de Hanau va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Fabian Dilena al minut 83 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabian Dilena de Hanau es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 32 (Evento clima: SE: Support player boost failed): Malgrat les nobles intencions d'en Eggerd Stahn, les seves accions no tenien cap impacte positiu en els companys.