Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730839628

Amistoso (Int., RC) 730839628 Información oficial sobre el partido 730839628 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido 3 - 1 Virtus Stella Maris Alineación oficial del equipo 'Virtus Stella Maris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido 2 - 0 Virtus Stella Maris Alineación oficial del equipo 'Virtus Stella Maris' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sants Naptakers

Goles Goles

  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Francisco José Gayoso ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Naptakers es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 102 (Gol por el centro): Al minut 102 els aficionats van embogir quan en Berasko Zarraluki va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Naptakers.
  • 131 Minuto 109 (Gol por el centro): Al minut 109 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Edu Cabases, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Naptakers.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Rafael Calders va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Naptakers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Virtus Stella Maris

Goles Goles

  • 164 Minuto 75 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Sebastian Criaco marqués l'empat. Al minut 75 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Virtus al minut 4, però el xut de Michele Mandrini va topar amb la tanca defensiva.
  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Folkert Jan Oskam va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.