Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730838843

Amistoso (Int., RC) 730838843 Información oficial sobre el partido 730838843 en Hattrick

02.04.2024 18:25:00

Blau-Weiße Bande Alineación oficial del equipo 'Blau-Weiße Bande' en el partido 5 - 6 Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Blau-Weiße Bande Alineación oficial del equipo 'Blau-Weiße Bande' en el partido 0 - 1 Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blau-Weiße Bande

Goles Goles

  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Lutz Milkert va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Blau-Weiße empatava el partit, 1 a 1, al minut 56.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Toma Šale no va ser aprofitada per en Roman Hettenbach que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 218 Minuto 114 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Toma Šale va entorpir al marcador d'en Eugen Poelchau per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Edgar Arana de Blau-Weiße es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Willhelm Baum va xutar fora per a Blau-Weiße, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Blau-Weiße Lutz Milkert, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Álvaro Consejo. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Toma Šale de Blau-Weiße, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Álvaro Consejo en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Bodo Massag-Jobmann de Blau-Weiße va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Franz-Wolfgang Garamella de Blau-Weiße és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 2.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Roman Hettenbach de Blau-Weiße va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 055 Minuto 133 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Eugen Poelchau va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Blau-Weiße a la tanda de penals: 4 - 3!
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Harro Cunz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 059 Minuto 137 (Penalti fallado (fuera o parada)): Torsten Oberrauter, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Álvaro Consejo va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Blau-Weiße i 5 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 139 (Penalti fallado (nervioso)): Philipp Alexander Gmachl de Blau-Weiße va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.

Mostoleños

Goles Goles

  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Miguel Negro que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Jorge Lacoste Rivero va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, un refús desafortunat de Philipp Alexander Gmachl, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ricardo Camfullos no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Ricardo Camfullos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Willman Zúñiga de Mostoleños va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Willman Zúñiga de Mostoleños va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Mostoleños, Răzvan-Mihai Lolot, col·locà la pilota just a les mans d'en Philipp Alexander Gmachl. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Mostoleños, Jorge Viedes, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Mostoleños Álvaro Consejo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Philipp Alexander Gmachl. El marcador continuava 2 - 2.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Jochen Glaetzer va clavar el 3 - 3 per a Mostoleños amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Vador Sotorres de Mostoleños va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Mostoleños José Arnáez no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Philipp Alexander Gmachl es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): En Xaco Cajade anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Mostoleños.
  • 059 Minuto 138 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Igoin Rigoitia xutant per a Mostoleños va fer anar la pilota just on la volia, però Philipp Alexander Gmachl, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 140 (Penalti marcado): El jugador de Mostoleños Adi Foltea no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Philipp Alexander Gmachl es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.