Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730838592

Amistoso (RC) 730838592 Información oficial sobre el partido 730838592 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

F.C. Respect Alineación oficial del equipo 'F.C. Respect' en el partido 3 - 4 Menkoko C.F Alineación oficial del equipo 'Menkoko C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.C. Respect Alineación oficial del equipo 'F.C. Respect' en el partido 2 - 5 Menkoko C.F Alineación oficial del equipo 'Menkoko C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,4 % 3,0 % 79,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Respect

Goles Goles

  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Mahmood Mazhar va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Dimitri Bertagnoli, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Passats 37 minuts, Stanislav Buzykin, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Respect es posava per davant!
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Respect van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Saverio Posse en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 3 - 4.

Menkoko C.F

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ermenter Cabanilles quedar desmarcat i marcar per a Menkoko al minut 12. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Sergio Cea Bueno que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 80 minuts, el tirador de faltes del Menkoko va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en José Escurra, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 86, Menkoko va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Fernando Cortada.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fernando Cortada ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Goratz Agerralde.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Cea Bueno de Menkoko amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, José Escurra de Menkoko va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Edmund Wörndle després que el jugador de Menkoko li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.