Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730838457

Amistoso (Int., RC) 730838457 Información oficial sobre el partido 730838457 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Tacto Rectal Alineación oficial del equipo 'Tacto Rectal' en el partido 2 - 1 FC ALMALY UNITED Alineación oficial del equipo 'FC ALMALY UNITED' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tacto Rectal Alineación oficial del equipo 'Tacto Rectal' en el partido 3 - 0 FC ALMALY UNITED Alineación oficial del equipo 'FC ALMALY UNITED' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tacto Rectal

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Rectales s'avançava al marcador al minut 43, després d'un rebot que va caçar en Àngel Patxot per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ioan Mânecan es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mieczysław Fojcik va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Mihajlo Crnčević va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Dorian Gucwa del Rectales ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Gary Wrath es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gabriël Varkas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Osvalds Maigonis, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mihajlo Crnčević al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mieczysław Fojcik va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Ioan Mânecan de Rectales gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

FC ALMALY UNITED

Goles Goles

  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, Xabier Azagirre va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per ALMALY en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 René Herblot va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Isidro Bejarano va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hryhorii Bakumenko de ALMALY es va guanyar la targeta groga merescudament.