Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730837498

Amistoso (Int.) 730837498 Información oficial sobre el partido 730837498 en Hattrick

04.04.2024 01:00:00

Biotek Team Alineación oficial del equipo 'Biotek Team' en el partido 0 - 3 Tramat Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Tramat Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Biotek Team Alineación oficial del equipo 'Biotek Team' en el partido 1 - 2 Tramat Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Tramat Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Biotek Team

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Biotek Josep Maria Fenosa quasi va assolir l'empat al minut 53 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tramat Futbol Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 31, quan Segimon Bartual va posar els visitants Tramat per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jurjan de Fretes, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Passaven 66 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Manuel Suñer va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tramat va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jurjan de Fretes va sortir per sobre el travesser.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Marco Bejarano, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Mikel Austruy quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Krystyn Piotrkiewicz, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Josep Manuel Teixidó va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 82, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.