Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730837072

Amistoso (Int., RC) 730837072 Información oficial sobre el partido 730837072 en Hattrick

03.04.2024 10:50:00

Roman Legions United Alineación oficial del equipo 'Roman Legions United' en el partido 3 - 2 Duga1943 Alineación oficial del equipo 'Duga1943' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Roman Legions United Alineación oficial del equipo 'Roman Legions United' en el partido 5 - 0 Duga1943 Alineación oficial del equipo 'Duga1943' en el partido
Tiene mala suerte 4.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roman Legions United

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Legions una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jefferson Moura Fortes, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 39.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): El jugador Pavle Drača de Legions, després de 70 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 108 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alessio Simion de Legions aconseguir un gol al minut 108 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Legions va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Balázs Tripon va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a Legions per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mathieu Pfaffenzeller, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mathieu Pfaffenzeller! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Pavle Drača va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kasper Deleuran va estar a punt d'acabar en gol al minut 50, però el porter visitant Robert Sheldon va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mathieu Pfaffenzeller va estar a punt d'avançar els locals al minut 65 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Legions va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Nicu Receanu va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Robert Sheldon.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Legions va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 89 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Teemu Väistö ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 99 (Ocasión por el centro): En Alessio Simion del Legions ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): En Alessio Simion va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Legions se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Pavle Drača de Legions va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 106, Jefferson Moura Fortes de Legions va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Teemu Väistö.

Duga1943

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Duga1943 va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 36, quan Karsten Lund Nielsen, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Kalvin Chen sempre és una garantia. Al minut 89, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Cyprián Lojka marcar el 2 - 2 per al Duga1943.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Emiliano Dehesa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 89 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En Karsten Lund Nielsen volia ajudar als companys, però més aviat els destorbava.