Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730836330

Amistoso 730836330 Información oficial sobre el partido 730836330 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Gazte_Berriak Alineación oficial del equipo 'Gazte_Berriak' en el partido 4 - 2 rialillo.fc Alineación oficial del equipo 'rialillo.fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Gazte_Berriak Alineación oficial del equipo 'Gazte_Berriak' en el partido 5 - 1 rialillo.fc Alineación oficial del equipo 'rialillo.fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gazte_Berriak

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pantaleón Anampa, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Gazte_Berriak se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gazte_Berriak va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Seberino Kamara progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 139 Minuto 31 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Gazte_Berriak Heinz Heinrich Gansberger va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Armando Serrano-Suñer va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 3 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Gazte_Berriak va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Milán Muskovics va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Chris Hannabuss. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Gonzalo Larra es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pantaleón Anampa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Chris Hannabuss gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Óscar Capeche va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, Chris Hannabuss gairebé va marcar per a Gazte_Berriak des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Gazte_Berriak ho intentava per la dreta per mitjà de Seberino Kamara, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Seberino Kamara es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

rialillo.fc

Goles Goles

  • 151 Minuto 30 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 30, el jugador visitant Clarencio Bago va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alejandro Ghoulam de rialillo.fc va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): rialillo.fc va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Veselin Penchev es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Neluţ Nedu de rialillo.fc va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.