Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730835841

Amistoso (Int.) 730835841 Información oficial sobre el partido 730835841 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Atlético Madroño Alineación oficial del equipo 'Atlético Madroño' en el partido 0 - 2 Material Jubi Alineación oficial del equipo 'Material Jubi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Madroño Alineación oficial del equipo 'Atlético Madroño' en el partido 0 - 2 Material Jubi Alineación oficial del equipo 'Material Jubi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Madroño

Material Jubi

Goles Goles

  • 172 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Gernot Rasper quedar desmarcat i marcar per a Material al minut 53. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Per Tangerud va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): En David Schuhmacher va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Material que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jock Malcolm, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Es duien 39 minuts de partit jugats quan Klausdieter Gick va estar a punt de posar per davant a Material amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antonio Bertoa va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 40, quan en Jock Malcolm va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Material va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 51, quan David Schuhmacher va quedar-se sol davant el porter Antonio Bertoa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): David Schuhmacher de Material va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 73 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.