Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730835806

Amistoso (Int., RC) 730835806 Información oficial sobre el partido 730835806 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 2 - 1 Panalsace Alineación oficial del equipo 'Panalsace' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 5 - 0 Panalsace Alineación oficial del equipo 'Panalsace' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Majarromaque

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Majarromaque prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en Sergio 'Terror' de Bares va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 42 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Majarromaque al minut 42, que va llançar ajustat al pal en Paco 'Cabezabola' San Pedro. 2 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Marek 'Panzer' Kafara del Majarromaque ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Julio Elizabelar es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José María Piñel Ceballos va estar a punt de sentenciar el partit al minut 41, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, José María Piñel Ceballos gairebé va marcar per a Majarromaque des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En José María Piñel Ceballos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Julio Elizabelar per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però François Delbreil va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Apolodor 'Comandante' Barbăroş. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 234 Minuto 82 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Paco 'Cabezabola' San Pedro va fallar un penal al minut 82.

Panalsace

Goles Goles

  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 64 minuts quan Martin Briault va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a PANA.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Clément Picard era fer passades de llarga distància. Al minut 61 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Martin Briault però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Denys Boissier va encarar al porter al 69, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.