Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730835677

Amistoso (Int.) 730835677 Información oficial sobre el partido 730835677 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

ELS VADOCS DELS QUICOCS Alineación oficial del equipo 'ELS VADOCS DELS QUICOCS' en el partido 0 - 2 Douville FC Alineación oficial del equipo 'Douville FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ELS VADOCS DELS QUICOCS Alineación oficial del equipo 'ELS VADOCS DELS QUICOCS' en el partido 1 - 2 Douville FC Alineación oficial del equipo 'Douville FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,1 % 86,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ELS VADOCS DELS QUICOCS

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): QUICOCS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Sergio Guerrero Bascuñana va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Douville FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Paul Picard va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Luke Bucamp va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Douville posava el marcador 0 a 1.
  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Cyrille Estival rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Paul Picard, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Pierre-Baptiste Tisne quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Miguel Ustoa, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eckehart Kapeller va fer una magnífica centrada, però la rematada de Robinson Tertre va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Robinson Tertre va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.