Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730835197

Amistoso (Int., RC) 730835197 Información oficial sobre el partido 730835197 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Spirit of Coronitas FC Alineación oficial del equipo 'Spirit of Coronitas FC' en el partido 5 - 1 FC Južani Alineación oficial del equipo 'FC Južani' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spirit of Coronitas FC Alineación oficial del equipo 'Spirit of Coronitas FC' en el partido 2 - 0 FC Južani Alineación oficial del equipo 'FC Južani' en el partido
Tiene bastante suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spirit of Coronitas FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador Carlos Pinilla de Coronitas, després de 9 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): En Tommaso Bozano va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Amb 37 minuts jugats, en Apolinary Brzykcy va augmentar l'avantatge de Coronitas a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Coronitas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Carlos Pinilla va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 130 Minuto 84 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Lumir Duro va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 84 el resultat passava a ser de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Apolinary Brzykcy, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Tommaso Bozano va servir per deixar enrere el gegant Vasil Vnuk al minut 74, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jozef Matiaška al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jesús Meléndez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

FC Južani

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Južani van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Vasil Vnuk.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Južani van sortir al contraatac al minut 67, però Štefan Barila va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.