Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730834764

Amistoso (Int., RC) 730834764 Información oficial sobre el partido 730834764 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido 3 - 1 HellFreaks Alineación oficial del equipo 'HellFreaks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido 2 - 0 HellFreaks Alineación oficial del equipo 'HellFreaks' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

equipete F.C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 10 (Gol de falta): Vendelín Hrdinka va donar a equipete un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Amb 35 minuts jugats, en Hernâni Ratinho va augmentar l'avantatge de equipete a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Vendelín Hrdinka va treure un córner llarg cap al segon pal que en Timo Astola, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vendelín Hrdinka va rematar alt.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Moti Ghosh, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 黄 (Huang) 力忠 (Lizhong) de equipete es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.

HellFreaks

Goles Goles

  • 140 Minuto 76 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de HellFreaks el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Octavius Heslin va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El HellFreaks va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en 蔡 (Choi) 凱棟 (Kaidong) va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 250 Minuto 55 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a HellFreaks l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 55, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yacoub Malamane de HellFreaks amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Boyd Swinton de HellFreaks la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Octavius Heslin de HellFreaks va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.