Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730834699

Amistoso (Int.) 730834699 Información oficial sobre el partido 730834699 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Señor Roca Alineación oficial del equipo 'Señor Roca' en el partido 1 - 0 Rumpelstilzchen 2 Alineación oficial del equipo 'Rumpelstilzchen 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Señor Roca Alineación oficial del equipo 'Señor Roca' en el partido 2 - 0 Rumpelstilzchen 2 Alineación oficial del equipo 'Rumpelstilzchen 2' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Señor Roca

Goles Goles

  • 122 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Señor contenien la respiració mentre en Oleksandr Aprishko s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pablo Roy de Señor va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Juan Luis Ribera que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Miloš Oršulák va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Strahinja Barović de Señor va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pablo Roy es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Rumpelstilzchen 2

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Rumpelstilzchen, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Demirel 'Sad Boy' Sadik va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 43 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Richard 'hat 'n scharfes' Zopfi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Huub 'Hubi' Colthof va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Richard 'hat 'n scharfes' Zopfi de Rumpelstilzchen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.