Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730834684

Amistoso (Int., RC) 730834684 Información oficial sobre el partido 730834684 en Hattrick

04.04.2024 01:00:00

Cowboy Hat Alineación oficial del equipo 'Cowboy Hat' en el partido 0 - 3 Pollastre Team Alineación oficial del equipo 'Pollastre Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Cowboy Hat Alineación oficial del equipo 'Cowboy Hat' en el partido 2 - 4 Pollastre Team Alineación oficial del equipo 'Pollastre Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cowboy Hat

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Jorge Cedrés va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cowboy se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Athanasios Papadimitriou hauria d'haver estat gol al minut 25 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Joel Bellotte quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Jorge Cedrés de Cowboy va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 59, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Najwan Ajlouni de Cowboy es va guanyar la targeta groga merescudament.

Pollastre Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Passats 18 minuts de partit, Pollastre es va posar per davant amb un 0 - 1 quan 栾 (Luan) 子福 (Zifu) es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 72, Pollastre va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Elmar Chenaux.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Enrique Valdés va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Pollastre, Elmar Chenaux, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pollastre, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Francesc Benvingut va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Yvan Braud de Pollastre va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.