Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730833387

Amistoso (Int.) 730833387 Información oficial sobre el partido 730833387 en Hattrick

03.04.2024 14:15:00

Benzinac Alineación oficial del equipo 'Benzinac' en el partido 3 - 1 IF Antares Bíldudalur Alineación oficial del equipo 'IF Antares Bíldudalur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Benzinac Alineación oficial del equipo 'Benzinac' en el partido 1 - 1 IF Antares Bíldudalur Alineación oficial del equipo 'IF Antares Bíldudalur' en el partido
Tiene suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,2 % 53,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benzinac

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Diego Pallares va treure un córner llarg cap al segon pal que en Mehmet Stellmacher, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Benzinac i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 27 minuts de joc. Mentre en Diego Pallares el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Benzinac al minut 67, que va llançar ajustat al pal en Diego Pallares. 3 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Igor Stjepanović va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Benzinac se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Lazar Adanović una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Guðmundur Ólafsson va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Benzinac van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 78, però el xut de Stefan Šestić des de l'esquerra va sortir desviat.

IF Antares Bíldudalur

Goles Goles

  • 150 Minuto 33 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Hreggviður Patreksson va reduir les distàncies per al Bíldudalur amb un bon llançament de falta al minut 33. 2 a 1 quedava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ríkharður Björnsson de Bíldudalur amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eef Ballevanger de Bíldudalur va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.