Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730833117

Amistoso (Int.) 730833117 Información oficial sobre el partido 730833117 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido 3 - 1 Onclebenz FC Alineación oficial del equipo 'Onclebenz FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido 4 - 3 Onclebenz FC Alineación oficial del equipo 'Onclebenz FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,1 % 22,4 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agrupación Deportiva Diamond

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Dani Agné va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 26.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): Matt Arendtsen va donar a AD Diamond un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de AD Diamond va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Abdettawab Ben-Mokhtar progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): AD Diamond va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Alberto Vázquez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 216 Minuto 63 (Ocasión evento especial rápido + pase): Dani Agné va marxar per velocitat al minut 63 i va fer una passada de la mort a Matt Arendtsen, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lech Łężak de AD Diamond la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Onclebenz FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 16, quan Július Gajdarík va posar els visitants Onclebenz per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): Yaqinul Islam Dirani va xutar magistralment una falta al minut 34 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Onclebenz va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Július Gajdarík no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Agnimel Dofougontian de Onclebenz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.