Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730832838

Amistoso (Int.) 730832838 Información oficial sobre el partido 730832838 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido 0 - 6 FC Viktoria Hannover Alineación oficial del equipo 'FC Viktoria Hannover' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido 1 - 5 FC Viktoria Hannover Alineación oficial del equipo 'FC Viktoria Hannover' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sinnsen Racing Club

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Gabi Calotă i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Sinnsen, però el xut de Iván Almunia va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Lars Maura va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 289 Minuto 82 (Ocasión evento especial): En Dick Crawley va fer una ràpida incursió al minut 82, però en Dietmar Kraller no va tenir cap problema per aturar-lo.

FC Viktoria Hannover

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Viktoria va ser finalitzada des de l'esquerra per Alfredo Capdevilla al minut 15. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 33, Viktoria va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Kenneth Maasdijk.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Xordan Castrigo de Viktoria va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 63. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Ilyas Allen va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, un xut de Alfredo Capdevilla des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, Viktoria va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Hans Gerd Epkes, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Alfredo Capdevilla va estar a punt de posar per davant a Viktoria amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marcel·lí Guillamet va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Xordan Castrigo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marcel·lí Guillamet va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kenneth Maasdijk de Viktoria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.