Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730832798

Amistoso (Int., RC) 730832798 Información oficial sobre el partido 730832798 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Plasport FC Alineación oficial del equipo 'Plasport FC' en el partido 7 - 4 Berlin Hattrick Alineación oficial del equipo 'Berlin Hattrick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Plasport FC Alineación oficial del equipo 'Plasport FC' en el partido 7 - 2 Berlin Hattrick Alineación oficial del equipo 'Berlin Hattrick' en el partido
Tiene un resultado normal 7.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Plasport FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 16 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Plasport una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Miika Hämäläinen, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 16.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Corria el minut 33 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Juan Canaves, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juan Canaves, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Plasport.
  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, Omar Lansri va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 4 - 4.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 els aficionats van embogir quan en Gonzalo Narváez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 5 - 4 a favor de Plasport.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Isqaq Falborn va anar directament als peus de José Antonio Orduña que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 6 - 4.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Plasport pel centre va donar un gran resultat: el gol de Miika Hämäläinen va posar el 7 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): José Antonio Orduña va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Juan Canaves, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 56 per blocar una centrada d'en Isqaq Falborn va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Plasport.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Mateusz Dziwulski de Plasport va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miika Hämäläinen.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Narváez de Plasport amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Berlin Hattrick

Goles Goles

  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Sämi Bützberger el va rematar Klaus-Rüdiger Mueller-Frey amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del Hattrick va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Klaus-Rüdiger Mueller-Frey, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador visitant Tilbert Spee va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 41 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 174 Minuto 57 (Gol de penalti): Sämi Bützberger va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 57 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario Beda de Hattrick va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jakob Neuberg de Hattrick la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tilbert Spee de Hattrick va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.